13 Ocak 2018 Cumartesi

Bilimkurgu Kulübü Sunar: Yeryüzü Müzesi



Uzakta durmayın canım öyle, yaklaşın. Güneşin altında parıldayan roketlere daha yakından bakın. Tam 18 taneler. Dilediğinizi seçebilirsiniz. Karar verdiniz mi? O halde çekinmeyin, hemen girin içine ve koltuğunuza kurulun. Kemerinizi sıkıca bağlamayı da unutayım demeyin. Öte diyarlara olan yolculuğunuz türlü macerayla dolu olacak. Roketlerimizin yakıtı saf hayal gücüdür. Gözlerinizi dört açmanızı tavsiye ederiz. Hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemezsiniz. Ve evet, tek biletle on sekiz yolculuk yapabilirsiniz.


İthaki Yayınları etiketiyle 19 Ocak'ta çıkacak Yeryüzü Müzesi, hayal dünyalarınızda yer edinmeye geliyor. Türün emektarlarından tutkulu gençlerine kadar 18 yazarın 18 kısa öyküsünü harmanlayan eser, bilimkurgunun ve fantastik edebiyatın kraliçesi Ursula K. Le Guin'den anlamlı bir tebrik ve destek mesajı da barındırıyor. 

Bilimkurgu Kulübü olarak uzun süredir üzerinde çalıştığımız öykü derlemesi Yeryüzü Müzesi, İthaki Yayınları etiketi ve kalitesiyle raflardaki yerini almak üzere. Kitapta ben de bir öyküyle yer alıyorum. Bilimkurguya gönül veren herkese duyurulur. Kitabı edinmeniz, okumanız ve yorumlarınızı bize ulaştırmanız bizler için çok değerli ve önemli. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.


Önsözünde Bülent Akkoç‘un da dediği gibi, birbirinden değerli 18 yazarla birlikte bambaşka dünyalara doğru heyecanlı bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Öyleyse koltuğunuza kurulun ve kemerlerinizi sıkıca bağlayın; gemi kalkıyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...